Mijn verbeelding

Beelden en woorden, de grens tussen de twee is bij mij steeds zeer vaag geweest, mijn
ver-beelding is eindeloos !

De afgelopen jaren heb ik ontdekt dat er voor mij een aantal manieren zijn om mijn woorden te ver-beelden.

  • kaartjes/doosjes: dit zowel in kleine kaartjes, boeketkaartjes, als ook in koester- , wens-, verwen- en rouwkaarten, handgeschilderde doosjes en (verpakkings)tasjes … stuk voor stuk een kunstige manier om iets te zeggen dat soms moeilijk met woorden kan gezegd worden.  Een impressie van mijn pop-up winkeltje vind je hier.
  • in corten-staal : de zon speelt met vormen en vertaalt gevoelens in een spel van licht en schaduw.  Elke dag anders, een taal die het papier overstijgt, de woorden verweren mee met de seizoenen. Ik kan je helpen om je woorden, je eigen verhaal te ver-s-talen. Voor mij is dit een manier om dierbaren levendig te houden, om hen in het spel van licht en schaduw aanwezig te voelen.
  • in porselein : een wit bord, een witte schaal wordt een canvas, waarop mijn woorden en beelden een eigen leven gaan leiden. Ik ben momenteel bezig met het ontwerp van (persoonlijke) porseleinen urnen voor kinderen.
  • in eigen ontwerpen: een logo op maat, een illustratie, …
  • binnenkort in urnen voor kinderen
  • en nog veel meer

Ik ben bezig met de opstart van een echte web-shop, maar heb je interesse in mijn werk, neem dan gerust contact op met mij,  sabine.pauwaert@telenet.be

of via

We must learn to follow our friends in the Islamic and Chinese worlds, who long ago appreciated the beauty of writing as an art form where language and form remain in dynamic interaction.” (by Brody Neuenschwander)