wensdoosje.jpg

Beelden en woorden, de grens tussen de twee is bij mij steeds zeer vaag geweest.

Ik heb mijn woorden en beelden daarom ook spontaan vertaald in kaartjes. Dit zowel in kleine kaartjes, boeketkaartjes, als ook in koester- , wens-, verwen- en rouwkaartjes. De laatste jaren heb ik ook ontdekt dat een papiertje kan omgetoverd worden in een doosje, een tasje, … een kunstige manier om iets te zeggen dat moeilijk met woorden kan gezegd worden.

letsLousART-26-52013

Deze zomer zijn mijn kaartjes en doosjes opnieuw te verkrijgen in mijn snuisterwinkeltje en in mijn “Atelier aan zee” in  Kunstencentrum ‘t Vaartje  (Lisseweegsvaartje 28, 8380  Lissewege ). Elke zondag in de maand juli is iedereen ook van harte welkom om samen met mij “Papierwonderen” te ontdekken, ik wil iedereen uitnodigen om samen met mij de wonderen van papier te ontdekken, om samen originele kunstige verpakkingen te maken, om een kunstig doosje of zakje te maken met eigen knipsels, maar later meer daarover.

Met mijn kaarten- en doosjeswinkeltje was ik vorig jaar een paar keer geselecteerd voor “Let’s LousART” !!!!, een impressie van mijn winkeltje vind je hier.

Een impressie van mijn nieuwste kaartjes-creaties vind je hier.

Dit alles is ook te verkrijgen bij mij, via email, neem contact op met mij en ik stuur je mijn folder !

Voor mij is dit een stap in een verhaal, mijn beelden gaan een eigen leven leiden. Toen mijn gedichten werden voorgedragen in jan. 2011 bij de opening van Vrouw, kregen mijn woorden a.h.w. vleugels. Op een analoge manier gaan mijn beelden nu op stap.

Ben je op zoek naar een originele manier om je woorden op papier te zetten, naar een origineel kaartje voor een geboorte, herdenking, … dan wil ik graag je gids zijn.

Woorden en beelden spreken immers een eigen taal. De zon speelt met vormen en vertaalt gevoelens in een spel van licht en schaduw.  Elke dag anders, een taal die het papier overstijgt kan bereikt worden door beelden in corten-staal. Ze verweren mee met de seizoenen.

Ik kan je helpen om je woorden, je eigen verhaal te ver-s-talen. Voor mij is dit een manier om dierbaren levendig te houden, om hen in het spel van licht en schaduw aanwezig te voelen.

Neem gerust contact op met mij,  sabine.pauwaert@telenet.be