Mijn verbeelding

Beelden en woorden, de grens tussen de twee is bij mij steeds zeer vaag geweest, mijn
ver-beelding is eindeloos !

 

De afgelopen jaren heb ik ontdekt dat er voor mij een aantal manieren zijn om mijn woorden te ver-beelden.

  • urne in porselein voor kinderen: “Ik had een droom, ik zocht handgemaakt teder wit porselein als een blad waarop ik troostende woorden kon schilderen. Ik vond een partner in Barbara en samen creëerden we een setje van urne, vaasje/theelichtje en schaaltje.  Het porselein weerspiegelt het licht, de woorden worden een dialoog met het overleden kind. Tederheid in nabijheid.” 

Binnenkort zijn onze urnen ook te verkrijgen via UitvaartVandenAbeele

  • kaartjes/doosjes: dit zowel in kleine kaartjes, boeketkaartjes, als ook in koester- , wens-, verwen- en rouwkaarten, handgeschilderde doosjes en (verpakkings)tasjes … stuk voor stuk een kunstige manier om iets te zeggen dat soms moeilijk met woorden kan gezegd worden.  Een impressie van mijn pop-up winkeltje vind je hier.
  • in corten-staal : de zon speelt met vormen en vertaalt gevoelens in een spel van licht en schaduw.  Elke dag anders, een taal die het papier overstijgt, de woorden verweren mee met de seizoenen. Ik kan je helpen om je woorden, je eigen verhaal te ver-s-talen. Voor mij is dit een manier om dierbaren levendig te houden, om hen in het spel van licht en schaduw aanwezig te voelen.
  • in porselein : een wit bord, een witte schaal wordt een canvas, waarop mijn woorden en beelden een eigen leven gaan leiden.
  • in eigen ontwerpen: een logo op maat, een illustratie, …
  • en nog veel meer

Heb je interesse in mijn werk, neem dan gerust contact op met mij,  sabine.pauwaert@telenet.be

of via

We must learn to follow our friends in the Islamic and Chinese worlds, who long ago appreciated the beauty of writing as an art form where language and form remain in dynamic interaction.” (by Brody Neuenschwander)

Leave a Reply