Er is nieuws – Op weg naar de lente

Beste vrienden,

2011 is nog jong en toch al vol warme herinneringen voor mij, op 6 januari werd de tentoonstelling “Vrouw” geopend met muziek en poëzie. Voor het eerst kregen mijn woorden vleugels en vonden ze een eigen weg. Waarheen die weg mij zal leiden, wacht ik af.

Op 16 januari werd de tentoonstelling officieel gesloten. Het was een vroege lentedag ondanks de datum op de kalender, cfr. fotos-vrouw-finissage

Dank aan iedereen die reageerde met een bezoekje, met een email, … Jullie reacties geven mij de impulsen om verder te blijven zoeken naar eigen woorden en beelden.

“de woorden vliegen,
vlinders vol tederheid, op
weg naar de lente”

Ik ben er ook fier op dat dit niet het einde is van “Vrouw“, mijn werk blijft nl. te bezichtigen bij MilFlores, Golfaan 89, 9830 Sint-Martens-Latem, dit alles dankzij de gastvrijheid van Michèle en Frank. De openingsuren van de winkel zijn : ma gesloten, di: 13.30h-19.00h , woe-do-vrij-zat: 9.00h-19.00h, zat: 9.00h tot 18.00h, zo: 9.00h-12.30h. Van harte welkom !

De komende weken start ik samen met Danswijzer het project “Art Moves”. Wie geïnteresseerd is om daaraan mee te werken, kan vrijblijvend met mij contact opnemen.  De concrete data om repetities bij te wonen worden eerstdaags vastgelegd.

Ik ontmoette vorige zaterdag de bezielers van Kunstencentrum-tVaartje,  het bracht me een stukje terug thuis in mijn geboortestreek en het opende vooral perspectieven voor de zomer.

Ik wens jullie allemaal veel licht en lente de komende dagen en tot later,

Sabine Pauwaert

Leave a Reply