Er is Nieuws – Impressies bijna zover

Vrienden,

Mijn eerste “buitenlandse” tentoonstelling komt eraan, al is Sluis voor mij een deel van mijn jeugd en niet echt zo veraf.  Van zo lang ik mij kan herinneren, kwam ik er met mijn ouders en mijn grootvader.

Alleen al de geur van peperkoek en marsepein brengt de herinneringen aan Sinterklaas in Sluis en Nederland tot leven. Ook de eendjes aan de vaart lijken er al zo oud te zijn.

Er is heel wat te beleven in Sluis, kijk maar naar http://www.sluisonline.nl/

Ik hoop dat jullie binnenkort dan ook tijd vinden om eens naar Sluis te komen en dit te combineren met een bezoekje aan onze duo-expositie,  kijk maar bij “Nieuws“.

De titel van ons project is “Impressies“, omdat dit een link is tussen wat Chris doet en mijn werk, onze benadering is totaal verschillend maar juist daardoor is de confrontatie boeiend. Een impressie van Chris zijn werk en van zijn leven vind je via www.chrisdeclercq.be bij portfolio/Film 75 jaar.

Ik wil hier ook al meegeven dat ik tijdens Impressies mijn eerste “kaartjes-lijn” lanceer, ik kreeg nl. meer en meer de vraag om mijn beelden in “kaartjes” te gieten, hiernaast een preview.

Noteer alvast 9 december voor een hapje en een drankje in Galerie-de-12-Apostelen in Sluis, voor onze Impressies-Sluis met live optreden van CatCatCanary

Ik wil ook al meegeven dat de tentoonstelling gesloten is op Kerstdag en Nieuwjaarsdag, dat ik en Chris er voor de rest steeds zijn tijdens het weekend met cake en gebak, en dat we enorm uitkijk naar jullie reacties,

tot binnenkort,

Sabine (email: sabine.pauwaert@telenet.be en tel +32 475 803403)

Leave a Reply