Er is Nieuws – Nog 1 weekendje Impressies

Vrienden,

Ik maak me op voor het laatste weekend van de tentoonstelling “Impressies” . Dank aan iedereen die de tentoonstelling bezocht, dank voor alle reacties en aan al diegenen die er deze keer niet geraakten zeg ik tot een volgende keer !

 Als je de tentoonstelling bezocht en je wenst op de hoogte te blijven van mijn werk, mail me dan of schrijf in voor de nieuwsbrief, dit kan via de knop “Email Subscription” links op het scherm.

Een overzichtje van de getoonde werken in Sluis vind je nog steeds hier.

Misschien tot morgen of zondag in “De 12 Apostelen“, Kapellestraat 28, Sluis Nederland ,

Sabine

P.S.

 • Goed doe zo voort !!
 • ik zou hier de ganse namiddag willen blijven
 • het “valt” je toe
 • Je schilderijen zijn de verwoording van je tweede, stille stem. Als zielsverwant kun je subliem een gedicht van woorden “be-tekenen”. Het ver-woorden werkt bevrijdend.
 • ik zag er een gezicht in, maar eigenlijk doet dat er niet toe
 • ik moet dit toch even laten indringen
 • één woord na mijn virtueel bezoek : schitterend!  , Proficiat!
 • Ben net voor Kerstmis eens langs geweest in Sluis, je was er helaas niet.Goede impressie gehad, mooie locatie, rustig.. Je gedichten boeien mij eigenlijk het meest, ze lezen ook vlot en hebben veel diepgang. Veel succes nog
 • ik ben blij dat je carrière als kunstenares verder positief evalueert, Sluis is voor ons beetje uit de hand, maar we zullen verder jou werken via website bewonderen,
  veel succes verder
 • Chère Sabine , je te souhaite de bonnes fêtes de fin d’année  et plein d’inspiration poétique pour 2012
 • Ons leven is inderdaad wel wat poëzie waard vind ik. Er zit ook een hele evolutie in : meer zeggen met minder woorden?
 • Proficiat met deze tentoonstelling! Opnieuw trek je heel wat aandacht naar je eigen werk dat heel goed tot z’n recht komt, ook je gedichten.
 • Proficiat met je tentoonstelling in Sluis. Er zitten een paar heel mooie werken bij ! Je hebt duidelijk je stijl gevonden, voor mij is die heel herkenbaar geworden, ook al zijn de onderwerpen verschillend. Ik kan niet beloven dat we in Sluis zullen geraken, maar zoals je de laatste tijd goed bezig bent, ben ik er zeker van dat we het laatste van jou nog niet gezien hebben.
 • Het kaartje bewaar ik in mijn doos met inspirerende kaartjes.
 • Twijfel niet wat betreft de “uitgave” van je begeesterde woorden en schilderkunst.  Het neerschrijven,delen,uitgeven van de ver-woording is intens maar plezierig vanwege het “bevrijdende” dat eigen is aan alle werkelijke creativiteit. 
 • “Laat het maar rozen regenen op aarde”!!