Er is Nieuws – nieuwe horizonten

Beste vrienden,

LousArt-260513

Met mijn “Winkeltje” vol Geschenkkaartjes , Wens-kaarten en Doosjes ben ik op 26 Mei 2013 opnieuw te gast op  “Let’s LousART” !!!!

Ik ben volop bezig met nieuwe kaartjes, kom gerust eens kijken in Gent, tussen 11u en 17.30u op 26 Mei, in de Tarbotstraat 61a.
Een preview vind je via “KaartjesPreview“.

Ik ben ook geselecteerd voor Cabin-ART in Koksijde, een aantal ontwerpen zie je via FB-Cabin-ART, maar mijn ontwerp hou ik nog even geheim. Op zaterdag 1 Juni wordt het allemaal echt op de zeedijk in Koksijde, tot dan.

En

Mijn Dansers zijn de ganse zomer te gast in de beeldentuin “Hof te Puttens

AfficheHofTePuttensHofTePuttens2

tot binnenkort,

Sabine

Kaartjes-Uniek-Aida

P.S.

“mooie kaartjes, echt eens iets anders”

“net het kaartje dat ik zoek om de verjaardag van een sterfdag te herinneren”

“jij hebt toch wel je ding gevonden !, succes verder”

Peter van kraaij , interview in De Standaard van 07/05/2013 :
“Blijf trouw aan jezelf, en doe alles wat je doet met zorg en aandacht. Als je dat doet, lever je een unieke bijdrage aan de wereld. Dat is mijn diepste overtuiging, dat je dan “zichtbaar maakt wat zonder jou misschien nooit gezien zou zijn”, zoals de cineast Robert Bresson het uitdrukte. “