Er is Nieuws – Zomer aan zee – editie 2013

 ???????????????????????????????  Beste vrienden,

De zomer van 2013 is voor mij de zomer aan zee. Ik vertelde reeds over mijn Rozerood-Cabine die nog tot eind september te zien is op de zeedijk van Sint-Idesbald Koksijde ! Ik kreeg reeds enkele foto’s, waarvoor dank en later meer hierover !

Cabin-Art wordt ook vermeld in Kunstletters !

Maar ook deze zomer ben ik te gast in Kunstencentrum ‘t Vaartje in het Lisseweegsvaartje 28, 8380  Lissewege .

Ik wil er in mijn “Atelier aan zee” graag een aantal nieuwe werken tonen, een impressie daarvan vind je via “Puur – een impressie, en ik wil jullie er heel graag laten kennismaken met mijn kaartjes, boekjes, … en nog meer nieuwe ideeën.

Tijdens mijn verblijf ga ik bovendien aan de slag voor een muurschildering !, ook een aantal vrienden kunstenaars zijn van de partij met al hun inspiratie.

Van 3 t.e.m. 18 augustus ben ik er elk weekend en op 7 en 15 augustus, dit telkens van 13.00h tot 18.00h, ik verwelkom er iedereen met cava/ koffie en gebak , en misschien bak ik wel wafels ! Je kan ook steeds een afspraak maken via sabine.pauwaert@telenet.be
(ik wil ook meegeven dat de tentoonstelling ook te bezoeken is op alle andere dagen van 13.00h tot 18.00h, behalve op dinsdag want dan is het centrum gesloten)

Ook dit jaar gaan de Lichtfeesten door in Lissewege, deze keer op 16 en 17 augustus.

Ik hoop jullie te mogen verwelkomen in Lissewege of kijk uit naar een virtueel bezoek,

Sabine,

P.S. en in Blankenberge vind je de Vriendenkring Stadsgidsen Blankenberge , met de groeten van Gino.thuiskomen-CB-1w

CB-Geluk-Fiets

enkele reacties :

Leuke initiatieven allemaal!

“Ik heb alvast gestemd en wens jullie nog veel succes.

Ik en mijn man hebben al steun doorgestuurd voor Villa Rozerood, zal duimen dat jullie winnen!

het is allemaal heel “puur”

jouw letters zijn ongeacht de inhoud mooi

heel verrassend allemaal

dit is het !, ik herken het

uw teksten komen zo uit uzelf

het is een mooie ontdekking, zo op zondagochtend,

Wat mooi om op deze manier op je tentoonstelling te kunnen rondkijken.  Ik herken inderdaad een aantal fraaie werken.  Ik vind het ook verassend om te zien hoe je het werk ingelijst hebt en de originele waslijn. Mooie sfeer in de ruimte.