Er is Nieuws – “aan het strand van Oostende, …”

TussenDeLijnen-Nov-2013

Beste vrienden,

Ik wil jullie uitnodigen “aan het strand van Oostende” (Louis Neefs), voor een zomerse dag is het ietsje te laat, maar ik teken voor een zonnige herfst- of winternamiddag.

Vanaf 22 november stel ik nl. samen met Isabel Allaert, Rose-Mie Christiaen, Mady Lannoy en gastvrouw Mie Ghesquiere tentoon in Oostende bij “TussenIn” (Edmond Laponstraat 6, 8400 Oostende, dit is vlakbij de Koninklijke Gaanderijen en de zeedijk, een kaartje met aanduiding van de naburige parkings vind je hier , gratis parkeren kan ook aan het Serruysziekenhuis. )

We willen jullie uitnodigen om samen met ons te schrijven, te lezen, te voelen, te praten “Tussen de lijnen“, dit alles met een hapje en een drankje.

Het feestelijke openingsweekend is voorzien op 22-23 en 24 november 2013! Op vrijdagavond (vanaf 18.30h) is er een optreden van Ritchie en Haroun, op zaterdagnamiddag bezoek van 13.00h tot 19.00h en op zondagnamiddag (van 13.00h tot 1800h) is er Poëzienamiddag met koffie en gebak en een vleugje muziek !

De tentoonstelling loopt nog tot 4 januari 2014 ! (dit elke woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00h tot 18.00h, evenwel niet op Kerst en Nieuwjaarsdag)

Ik ben er elke zaterdagnamiddag van 14.00h tot 18.00h, en uitzonderlijk ook op vrijdag 27 december ! Wil je echter graag dat ik erbij ben tijdens je bezoek op een andere dag, mail of bel me (tel. 0475803403) dan gerust voor een afspraak.

Ons evenement vind je ook via Kunstwerkt, Wattedoen en Uit-in-Oostende, helpen jullie mee om het rond te sturen en te delen ?

Vele groeten en tot binnenkort aan zee voor een frisse neus,

Sabine

P.S.

enkele reacties :

dag sabine, ik leerde je kennen in lissewege  het was prachtig wat daar van jou te zien was, veel succes met je kust kunstwerken, tot weerziens op andere evenementen

ik wens je veel succes verder maar vrees helaas dat ik niet zal kunnen langskomen, het zal wel nog eens lukken hoor!!

Heel erg mooi! En, ik probeer zeker eens langs te komen in Oostende (beetje ‘mijn’ stad)

veel succes met nieuw project! we zullen het op afstand volgen deze keer

Opnieuw BRAVO, wanneer enigzins mogelijk , komen we zeker af

Veel succes !

Proficiat,

 Ziet er een heel leuk project uit.

en nog een souvenir aan een voormiddag Rozerood !

cropped-rozerood-hand-1161.jpg

een hand, ontspannen

lijnen schetsen , warmte in

een papieren herfst

je hand ontspande

werd één met het papier

in vol vertrouwen

???????????????????????????????

Leave a Reply