Verbeelding i.s.m. Villa Zomernest vzw

Beelden
verwoorden emoties
figuren in mijn verhaal
van delen in
verbeelding

of  Imag(e)ination

words
paint emotions,
figures in my story
of sharing my
imagination

Verbeelding is voor mij sedert 2010 een houvast om te kunnen doen wat ik doe. Door mijn inzet voor ‘Kunst op maat van het zieke kind‘ bij LuKiArtvzw word ik geconfronteerd met veel emoties, gaande van twijfel, boosheid, moeten loslaten, verdriet tot warmte, vriendschap, vreugde, alles overgoten met echtheid en vooral schoonheid.

Al die emoties omzetten in beelden helpt me om ze vorm te geven en te plaatsen. Ik doe dit aan  de hand van woorden, papieren beelden (in sumi-e, aquarel,…), origami, corten-staal en porselein.

In de workshop ‘verbeelding‘ wil ik mijn aanpak nu voor de eerste keer delen met mensen die met ziekte geconfronteerd worden, ziekte van zichzelf, hun naasten of hun kinderen. Ik doe dat niet alleen, maar samen met de mensen van Villa Zomernest die er willen zijn voor hen. Voorkennis is niet vereist, breng alleen graag een heel inspirerende foto, tekst, gedicht mee.

Waar en wanneer: in (de tent buiten) het Atelier van LuKiArt vzw in De Oase, Constant Permekelaan 54, 9830 Sint-Martens-Latem, op 18/06/2021 (van 14.00u-16.00u)

Kostprijs: 10€ (materiaal en drankje/hapje inbegrepen), dit ten voordele van Villa Zomernest en ‘Kunst op maat van het zieke kind‘.

Wil je erbij zijn (het aantal plaatsen is immers beperkt), neem dan voor de praktische details, contact op met info@villazomernest.be