Er is Nieuws – Blijven dansen

Vrienden,

Mijn tentoonstelling “moeder/vrouw” is gedaan, maar mijn dansers blijven nog dansen in de tuin t.e.m. 18 september, dan wordt het jaar van  kunstencentrum-t-vaartje feestelijk afgesloten met een Finissage van HandicapArt en een Kunstenveiling.  Alle informatie daaromtent vind je via http://kunstencentrumtvaartje.tomputor.be en doorklikken naar blog.

Op afspraak via mail kan ik ook nog langskomen tot de 18de september.

Door het grote succes is de tentoonstellingnabije_veraf” verlengd tot 18 september. Ik ben vereerd een aantal van mijn beelden te delen tijdens dit “persoonlijk verhaal van dementie”, gebracht door Ingrid Van Damme. Meer over dit initiatief en een heel mooi boekje van Ingrid vind je hier.

Een aantal impressies van de voorbije Lichtfeesten in Lissewege vind je hier via Lichtfeesten-voor en Lichtfeesten-tijdens, mooie ingeblikte herinneringen, en tot volgend jaar.

vele groeten,

Sabine

en nog … :

jij maakt mijn dag goed

jij schildert met licht

ik word er stil van, echt STIL

het is het mooiste wat we hier al gezien hebben

heel ontroerende kaartjes, waar kan ik ze kopen