Er is Nieuws – Nog één weekje te gast in ‘t Vaartje Lissewege

Vrienden,

Ik ben nog aan het bekomen van mijn tweede weekend in kunstencentrum-t-vaartje in Lissewege, zie ook artikel-Nieuwsblad.

Het belooft een drukke (laatste) week te worden met een verrassende verkenning van mijn werk met de vzw Vivapo en op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus viert Lissewege de lichtfeesten, alles wordt verlicht met theelichtjes om de heks te verdrijven. Dit alles vanaf 21.00h, wij zijn er vanaf 19.00h.

Op een zomernacht van het elfde jaar Komen licht en donker bij elkaar Wie het kwaad herkent en de angst verdrijft Die met vonk en vlam het dorp bevrijdt”. – Theodoor Albertus van Lisseweghe, augustus 1711. – (cfr. www.Lissewege.be)

Zondag ben ik er dan nog van 14.00h tot 18.00h, met een hapje en een afsluitend drankje. Mijn dansers blijven nog dansen in de tuin t.e.m. 18 september, dan wordt het jaar feestelijk afgesloten met een Finissage van HandicapArt en een Kunstenveiling, alle informatie hieromtrent vind je via kunstencentrum-t-vaartje, misschien tot dan

groeten

Sabine

en nog …

verrassend hoe jij moeder niet enkel ziet als moeder en kind, maar veel ruimer, jij ziet het ook als een “oergevoel”, moeders en moeder aarde

jij maakt het !, ik heb het steeds als ik een tentoonstelling binnen wandel, dan zie ik wie het maakt en wie niet, en het komt altijd uit …

heel ontroerend

doe  jij dat allemaal zelf

pure poëzie

alles ademt emotie

ongelooflijk dat  iemand dat kan

One thought on “Er is Nieuws – Nog één weekje te gast in ‘t Vaartje Lissewege”

  1. Sabine, ik blij dat je er bij bent deze zomer in het Kunstencentrum ‘t Vaartje. Jouw bijdrage maakt ons verhaal nog veel mooier.
    Ik ben ook blij je na 40 jaar weer ontmoet te hebben.
    Samen in de lagere school mondt nu uit in een nieuw samen-verhaal.
    Ik zie de toekomst boeiend tegemoet.
    Ingrid

Leave a Reply