Er is Nieuws – Het verhaal van G.

Vrienden,

Vorige zomer, de dienst IZ in het ziekenhuis waar ik reeds dagenlang elke dag stipt om 15.00h en 19.00h kwam. Elke dag opnieuw angst en onbekende gezichten. Sommigen ongeduldig, sommigen gelaten en wachtend.

Tot op een dag, ik zelf met heel veel angst en tranende ogen, er mij plots iemand aansprak. Wat je zei weet ik niet meer, maar je voelde mijn angst, ik voelde jouw angst en zorgen.

De weken gingen voorbij, we ontmoetten elkaar in de ziekenhuisgangen, onze wegen scheidden. Ik was elk spoor kwijt, ik wist enkel een voornaam, maar toch kwam je in mijn gedachten. Ik vroeg me af hoe het met je ging, hoe het met je moeder ging.

Gisteren scheen de zon in Lissewege, en plots uit het niets kwam je binnen, geheel toevallig op bezoek in Lissewege, toen je plots mijn schoonzus ontmoette om dan samen met haar in ‘t Vaartje langs te komen.Voor mij blijft de zon schijnen door de wolken, welkom G.

Dank aan de vele bezoekers, familie en vrienden voor jullie warme reacties. Een aantal indrukken vind je hier, met dank aan Isabel en Annemie voor de foto’s.

Tot binnenkort in het kunstencentrum-t-vaartje, Lisseweegsvaartje 28, 8380 Lissewege. Ik ben er nog elk weekend (ook op 15 augustus) t.e.m. 21 augustus van 14.00h tot 18.00h, en op vrijdag 19 augustus vanaf 19.00h voor de Lichtfeesten.

groeten

Sabine

gevallen stukjes,
de puzzel van leven breekt
onherstelbaar echt

(met dank aan Riet Blomme voor haar zeer tedere beelden)

en …

We hebben deze namiddag 100% genoten van de kunstwerken van je ma !

Heel heel mooi!

succes met de tentoonsteling ….was het veraffe soms maar nabij….

Sabine, we ontmoetten elkaar deze namiddag en naar alle waarschijnlijkheid ook op 17 augustus; ik ben nog steeds onder de indruk van je werk!

Ik was blij dat ik gisteren eens je werken van dichtbij kon bewonderen. Vooral je dansers wisten me bijzonder te boeien. Alleen jammer dat de zon het liet afweten waardoor die extra dimensie die je werken compleet maakt, ontbrak. Ik wens je voor de rest van augustus heel veel zon, zodat de bezoekers ten volle van je dansers kunnen genieten.

 

Leave a Reply