Er is Nieuws – Spannend

Vrienden,

Het is spannend, nu dansen mijn dansers (met dank aan Danswijzer voor de inspiratie) nog in de zon thuis, maar virtueel heb ik ze reeds een plaatsje gegeven in Kunstencentrum-t-Vaartje in Lissewege, kijk maar naar fotos-Vaartje-Preview.

Alle details ivm waar en wanneer vind je via http://sabinepauwaert.be/2011/07/06/er-is-nieuws-ook-in-de-kijker/ , ik wil wel nog meegeven dat ik na afspraak ook kan komen op een andere dag, bel (0475 803403) of mail mij gerust. Afspraak  Kunstencentrum ‘t Vaartje, Lisseweegsvaartje 28, 8380 Lissewege.

Tot binnenkort, en ik wens iedereen veel zon al helpt de regen om de dansers te laten roesten …

Sabine

samen afwassen,
in het warme sop, veraf
ben je hier naast mij

je ogen vertellen
een verhaal van verbazing
verwondering
van verlangen
van verloren

voelen

de prei gesneden,
alles op kleur, alles op orde
wie is hier verloren ?

ik zoek ze in stilte ,
jouw handen vol gisteren
geven mij de morgen

Leave a Reply