Er is Nieuws – Rood

Beste vrienden,

Een paar maanden geleden kwamen Michèle en Frank van Casa93 met de vraag of ik wilde meedoen met het project “Rood/Wit” (samen met Hilde Degryse, Trui DemarckeMieke Recour, Lieve Van Landuyt,  Antoine Van Loocke en Dominique Zonnekein ) 

Hoewel ik in mijn werk weinig verschillende kleuren gebruik, was het heel leuk om meer rood te gebruiken. Ik leerde rood kennen als de kleur van warmte, van gevoel, van passie en kracht. Maar ook van subtiliteit en een kleur met oneindig veel nuances, wie kent er niet scharlakenrood, kersenrood, bloedrood, vermiljoen, robijnrood, bordeauxrood, …

Rood is ook de kleur van herfst, de grens tussen rood en bruin, of tussen rood en paars is heel subtiel.

Naast mijn aquarel en inkttekeningen met een rode toets is er ook een nieuwe reeks kaartjes te zien, in jawel rood, zowel geschenkkaartjes als “Wens”-kaarten. Het blijft me verrassen hoeveel je kunt schrijven/tekenen met het woord “Wens”.

Ook het project met Katrien Ryserhove over “De moorden van Beernem” blijft groeien. Wie meer informatie wenst omtrent haar project kan haar emailen . Katrien is nog steeds op zoek naar mensen die een passie hebben voor film, voor camerawerk, …

Tot binnenkort in Casa93 ( 23 t.e.m. 25  november, van 10.00h tot 18.00h, vernissage op 22 november om 18.00h, iedereen welkom te Golflaan 93, 9830 Sint-Martens-Latem) of via een virtueel bezoekje,

Ik ben zelf aanwezig in Casa93 op vrijdagnamiddag en op zaterdag- en zondagnamiddag van 14.00h tot 18.00h, of op afspraak via mail

Sabine

P.S.

parels van woorden

kan ik geven, glanzend goud

zie de zon ze strelen

even kunnen vliegen

morgen dichter voelen

zijn  dromen bedrog

wolken die spreken

signalen van ver weg

in mijn moedertaal