Er is Nieuws – de avond kleurt rozerood

Beste vrienden,

RozebottelVreemd hoe een bepaalde kleur plots een diepere betekenis krijgt, na “RoodWit” bij Casa93 kleuren de dagen voor mij nu Rozerood.RozeRood1

Ik wil het verhaal vertellen van Oscar (niet het rendier van de kerstman) maar Oscar die ik onlangs leerde kennen in Villa Rozerood.  Oscar vertelt in “Oscar et la dame rose / Oscar en oma Rozerood” van Auteur Éric-Emmanuel Schmitt zijn verhaal. Een triest verhaal maar tegelijk een verhaal over warmte, liefde, hoop en nog zoveel dingen.

Mijn “Meeuwen” vonden reeds een thuis in Villa Rozerood, en de komende weken maak ik samen met een aantal kinderen die er te gast zijn een reis in onze verbeelding. Ik wil hierbij een vriend citeren “Materie is begrensd, maar verbeelding brengt ons overal”.

DeMeeuw-ZomerMet mijn geschenkkaartjes en Wens”-kaarten ben ik op 24 Februari 2013 geselecteerd voor “Let’s LousART” !!!!

Ook het project met Katrien Ryserhove over “De moorden van Beernem- De Zaak DeZutter” is gestart !!!!. Wie meer informatie wenst omtrent haar project kan haar emailen . Katrien is nog steeds op zoek naar creatieve mensen en handige Harries die een passie hebben voor film, voor camerawerk, …

In maart 2013 staat een project op stapel met de kinderen van Orka, maar meer daarover later.

Iedereen wens ik een Zalige Kerst en een gelukkig 2013, vol menselijke warmte, en wie weet tot ziens/mails/hoors/…

Sabine

P.S.

cocon

ont-wikkel,  draden
één voor één af-gewikkeld,
tot puur kernachtig

thuiskomen aan zee,
een warme deken,  geluk
verpakt in rozerood

en

” Jij hebt duidelijk je ding gevonden hé!!! Doe zo voort en geniet zoals je nu al doet. Rozerood is zacht en warm, je ruikt en voelt het en het brengt je in een wereld van illusie! ”

“We wensen jullie van harte voor iedere dag van het jaar een vleugje poëzie,een droom die aansteekt en vooral vertrouwen dat wonderen verricht.”

“een dikke proficiat voor al jouw initiatieven! Je kan zo merken dat je er zelf veel deugd aan beleeft. Ik wens je voor het komend jaar even veel energie, even veel goede ideeën en evenveel kansen om ze waar te maken.”

Wanneer ik uw pareltjes lees word ik stil, helaas ben ik op dit gebied een totale leek.

“Lieve mie. Zoals altijd hou ik van je gedichtjes en van uw kunst. Blijf creatief ,je doet het zo goed..”

“De warme gloed vanuit jouw cocon zendt lichtstralen naar mijn hart! Bedankt.”