Er is nieuws – Moeders en dochters en meer

???????????????????????????????beste vrienden,

de zomer is voorbij en ik maak de balans op van 1 maand Lissewege, dank aan alle bezoekers die nieuwe inspiratie bezorgden, dank aan de nieuwe projecten die mijn pad kruisten, sommige zijn heel emotioneel en persoonlijk.

Ook dank aan Casa93 in Sint-Martens-Latem, waar ik samen met Isabel deelneem aan “Moeders en Dochters“. 3 Moeders en Dochters delen hun creativiteit in de warme omgeving van Casa93, de affiche is in de maak, met een heel persoonlijke inbreng van Erwin De Keyzer en de vernissage is voorzien op vrijdag 21 november 19.00u, maar meer details volgen binnenkort.

Dit belooft een super spannende week te worden want op 20 November is er ook de prijsuitreiking van “Pieces for Peace” in Ieper, waaraan ik deelgenomen heb. Meer kan ik daar allemaal echter nog niet over kwijt.

Ook www.LuKiArt.be is gestart en het voelt goed !, samen met Pascale, Isabel, Ann en Marleen brengen we creativiteit bij kinderen naar boven. Heel stille kinderen, waarin ik mezelf herken, bloeien open en laten eventjes in hun ziel kijken.

tot binnenkort met meer nieuws,

Sabine

P.S.

bibbermannetje

schuilen, even niet meer bang zijn

een boze droom ?

een hand
een bloem,
een vlinder
een hart zegt nooit vaarwel