Er is nieuws – Moeders en dochters

beste vrienden,

affiche-md-2014

“3 X Moeder en Dochter“- 3 Moeders en Dochters delen hun creativiteit in Casa93 in Golflaan 93, 9830 Sint-Martens-Latem en ik ben fier erbij te zijn samen met Isabel (Allaert), mijn oudste die gepassioneerd is door fotografie. Een impressie van haar werk vind je via SiteIsabel.

Wat we zullen tonen is nog geheim, een paar dagen voor de opening zal ik hier een preview laten zien, maar wees van harte welkom op vrijdag 21 november 19.00u voor een hapje en een drankje.  Een speciale dank ook aan onze fotograaf-ontwerper Erwin De Keyzer voor de mooie affiche en het mooie portret, ik beken dat ik het niet echt zag zitten.

De tentoonstelling in Casa93 is te bezoeken vanaf zaterdag 22 November t.e.m zondag 30 November, dit elke dag behalve maandag, van 14.00u tot 18.00u.

Ik ben er zelf aanwezig op zaterdag en zondag of na afspraak via email

Dit belooft een zeer creatieve week te worden want op 20 November is er ook de prijsuitreiking en officiële opening van “Pieces for Peace” in CC Ieper, Fochlaan 1, 8900 Ieper, waaraan ik deelgenomen heb, meer details vind je hier en via Peaces4Peace. Wat ik daar toon kan ik pas na de opening bekend maken, maar de catalogus zal ook in Casa93 te bekijken zijn. Ik wil enkel meegeven dat de expositie in Ieper te bezoeken is van 21 November t.e.m. 14 December.

pieces-for-peace

Tenslotte heb ik samen met de Rozerood-kinderen de wereld bekeken door ons Halloween “masker” ,

tot binnenkort in Latem, in Ieper of virtueel,

Sabine

P.S.

een bloem
een vlinder
schildert jouw lijnen
in de lucht
ik kijk er langs
ik kijk er door
ik kijk terug
onze blikken kruisen elkaar
ergens
ongrijpbaar
in gedachten
kijk ik langzaam
vooruit
enkele reacties :
– Proficiat, waar kunnen we met het materiaal terecht
– “Dag Sabine, Je hebt inderdaad nog niet veel stilgezeten. Maar het enthousiasme is duidelijk te voelen en te zien op de foto’s. Het project LuKiart kan alleen maar slagen met veel gemotiveerde mensen. Daar zijn jullie duidelijk in gelukt. Het sub-project kan ik allen maar toejuichen. Ik heb als leerkracht een jaar thuisonderwijs gegeven aan een ziek kindje. Ik weet hoe erg dat is voor jonge kinderen om zoveel te missen. Zo’n project brengt een beetje licht op die lange duistere weg die ze moeten gaan. Ik wens jou en je team nog veel succes. Alvast fijne groeten voor een leuk jaareinde. (Het is nog een beetje te vroeg om een gelukkig nieuwjaar te wensen!) groetjes, Mieke”
– Proficiat, tot morgen