Er is Nieuws – van de bloemen en de bijen

11045419_10206936606519730_6061585966920949573_obeste vrienden,

het is een tijdje stil geweest, maar ik zat alles behalve stil. Samen met de BijenWerkgroep Sint-Martens-Latem en het Kinder-Kunst-Atelier LuKiArt.be zet ik mij in voor de Bij, want de Bij heeft ons nodig.

Ik wil iedereen daarom graag uitnodigen in onze Bijenkorf op de jaarlijkse Bloemenmarkt in ons mooie dorp op 19/04 vanaf 8.30u tot 18.00u, we tonen er  de aller-origineelste Bijencreaties (wat dacht je van een TennisbalBij, een MousseBij, een CartoonBij, …) en kom vooral ook proeven van onze koekjes, dit allemaal ten voordele van LuKiArt.

Mijn engagement voor Villa Rozerood heeft de laatste maanden ook vleugels gekregen, tijdens de eerste editie van de Kerstmarkt werd er geschilderd ondanks de regen en de kou, het Kinder-Kunst-Atelier in Villa Rozerood kwam in beeld in Vlaanderen-Vakantieland en er zijn opnames gemaakt voor “Kom op tegen kanker“, die getoond zullen worden op 26 April op Eén, ik ben even benieuwd als jullie allemaal. !

Dezer dagen valt de beslissing of ik ook dit jaar mag meedoen met Cabin-Art en ik maak volop plannen voor de zomer (een winkeltje in Lissewege en een aantal cursussen staan op de agenda)

vele groeten en tot in de na-Bij-e toekomst,

Sabine

P.S.

Bravo ! ( voor uw inzet enz. ) 🙂 –

ik zie dat alles goed gaat en dat je geniet van alles om je heen, ook wij doen dit, veel succes en tot verder bericht –

Proficiat  Sabine voor al je prachtige initiatieven , ik zie er naar uit om het in de Oase te bezoeken. Tot weldra,liefs  –

Dag Sabine, je initiatief heb ik gedeeld op mijn tijdlijn J . Grtjs,

Waaw Sabine, het ziet er allemaal zo tof uit. Jammer dat het een beetje ver is naar Latem want ik zou anders wel eens binnen springen op de woensdagnamiddag. Veel succes met al je projecten!