Lukas

Lukasw

Lukas

een bloem een vlinder schildert jouw lijnen in de lucht

ik kijk er langs ik kijk er door ik kijk terug onze blikken kruisen elkaar

ergens ongrijpbaar in gedachten kijk ik langzaam vooruit

lees de getuigenis van Erik Van den Abeele, en voor de niet FaceBookers, hier vind je de Lukas-tekstEvdA

Sabine

P.S.

dank je wel! Ik ben er stil van! Een bijzonder verhaal: hoe het beeld vorm kreeg, hoe de dood van een kind ook moois kan brengen, het proces vanaf 22 juli tot nu, …. Ik merk dat ik de toetsen van mijn toetsenbord voorzichtig aansla. De broosheid is zo voelbaar in dit verhaal. Je blogbericht maakt me zacht en doet me beseffen dat het leven kwetsbaar is.
Dank je wel om dit te willen delen!, Liefs
Meiske Ge zijt fantastisch…zo mooi! xxxx – P R A C H T I G en ontroerend mooi. – “Kunst en schoonheid redden de wereld” – in memoriam Marcel Schuer (1926-2015) – Adembenemend, woorden schieten mij tekort, gevoelens stromen door mij, verdriet, pijn, loslaten, ….maar ook liefde, vriendschap, … Zou zeggen: “Dit is het Leven”. Ooit heb ik gelezen : Het leven is een gunst, maar hoe we ermee moeten omgaan (met die rugzak) is een KUNST –
Waaauw Sabine,
Je hebt me weer diep geraakt. Ik las de brief van de papa van Lukas. Aangrijpend! Het is zo mooi dat jij met je woorden en beelden zo naar de keel kunt grijpen.
Steeds groeit de bewondering meer en meer….
een fijne zomer